Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпроси

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпроси

здр зех една алфичка 33 1,4и 93-94година въпросите ми са работи на ниски обороти,ако може да ми кажете каде се намира радиаторчето на парно ще съм благодарен ако ми дадете снимка или схема,като драпна ръчната и ми затяга едното колено но не да се тътри и ако обичате може ли схема на бушоните че нз кой кое благодаря предварително
    ALFA ROMEO 33 1,4ie-бивша

не ти трябва схема за бушоните.от долу са написани кой за къде е.Ако търсиш схеми има ги в менюалите.опитай и с търсачката.Гледам,че си нов и ще имаш проблеми,но питай и не се притеснявай.И аз не знам къдее се намира или по точно как се сваля и смена радиатора на парното,заштот още не ми е създало проблеми,но все пак ориентирай се по изходите в двигателното отделение,а врътките за клапите и механизмите им са пълен боклук.Но не се отчайвай има много патили хора във форума и все някой ще даде и по компетентно мнение и съвет.Само си формулирай правилно въпросите
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

нз как по точно да ги задам нмо се надявам да ми помогнете и да мога да решя проблемите си

Comment

леееле братче, вложи малко мисловна дейност в писането. нищо не ти се разбира.
        колите от тия години по принцип нямат проблеми с парното. пробвай да налееш концентриран антифриз за да поизчисти системата. за ръчната има един метален тройник от който тръгват въжетата за задно ляво и задно дясно колело. виж да не се е изкъртил.
        точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
          леееле братче, вложи малко мисловна дейност в писането. нищо не ти се разбира.
          колите от тия години по принцип нямат проблеми с парното. пробвай да налееш концентриран антифриз за да поизчисти системата. за ръчната има един метален тройник от който тръгват въжетата за задно ляво и задно дясно колело. виж да не се е изкъртил.
          извинявам се но пишя барзо пък и колата ми трябва ама така нестажа за каране мерси за помоща ще видя кАКВО ЩЕ СТАНЕ ПРИЕМАМ И ДРУГИ СЪВЕТИ

Comment

Абе,нали ти казах - питай!Не се стряскай от първата забележка.Колев е пич,а не някой недобронамерен комплексар.Не му се връзвай,а го послушай!Пиши,ако трябва по бавно,а има и опции да си поправиш грешките.Няма страшно.За всеки има и първи път!Казвай,какво става
            Last edited by mordohy; d.m.y г., 02:10. Основание: склероза
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

еми сега махам радиатора четох тук във форума че се даржи на 4 болта вътре откам таблото разглобих таблото и сега устана да разжия болтовете и макучите и да видя какво му е на тоя радиаточ че да пускапара един ме плаши че нещо главата не била добре и затожа като пусна парното излизала пара

Comment

Здравейте трябват ми спортни пружини за 33-ка ако някои може да ми помогне пишете скайп Jonsi85 предварително благодаря
                Alfa Romeo 33 1.7 QV 1987

Comment

Ако не тече радиатора,парата може да идва от овлажняване.Може да имаш теч от някъде другаде.Може да е и просто от сутрешната влага.Това , разбира се са само варианти.Ако е пробито е ясно.Ако не ври и бълбука водата в резервоарчето за водата не бъркай по главата.Най добре консултирай се с майстор,преди да влезеш в капана на простотиите

Comment

Working...
                  X